Bereczki Zoltán – Álomkép

2010. december 14., kedd

Bevallom, beleestem abba a csapdába, hogy leginkább külföldi előadók számait hallgatom. Vannak kedvenc együttesek, énekesek, favorizált stílusok, de alapjában véve mindenevő vagyok. Hangulattól függ, hogy mikor mit hallgatok.

Mikor ráakadtam Bereczki Zoli új albumára, mégis azt gondoltam; „hmm, ez jó lehet!” Elfogult vagyok ugyan, elismerem, ezért talán nem lesz teljes értékű a kritikám. Nem is annak szánom! Hiszen ez egy ajánló.
Bereczki Zoltánt régóta kedvelem. Sajnos személyesen még nem ismerem, ezért csak Bereczkiről, mint művészről nyilatkozhatok. Ilyen értelemben pedig teljes mértékben elismerem, amit csinál. Fantasztikus a hangja, és igazán betölti a színpadot, legyen szó bármilyen szerepről.

A musicalkedvelő közönség számára régóta ismert már a neve, számtalan darabban láthattuk őt, de e mellett elismert énekes is. 150.000-nél is több eladott lemezzel büszkélkedhet, s alighogy megálmodta legújabb albumát, az máris aranylemez lett.

A stílusosan Álomképre keresztelt lemez mind a 11 száma magával ragad. A magyar és angol nyelven debütáló Kerek egész című – mondhatjuk, hogy sláger – egy energikus pop dal, melyet a rádiók a legmagasabb játszási rotációban indítottak. Pörgős nóta még a Szállj velem!, és a Tóth Gabival felénekelt A holnap másé már. 

De a lassabb számok kedvelői sem csalódhatnak. Gyönyörű szerelmes dal az 1001 éjjel és elgondolkodtató szövegével szintén kiemelkedő a Koldus maradsz című szám.

Ha valaki nem csak otthon szeretné hallani Zolit, az mindenképpen látogasson el a musicalinfo.hu-ra, ahol még kaphatók jegyek a december 30-ai lemezbemutató koncertre, melyet Budapesten, a Syma-csarnokban rendeznek meg. Zoltánt ismerve biztosan színvonalas és kirobbanó előadás várható!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Barátok

Rólam

Saját fotó
Kaposvár, Hungary
Sziasztok! Csak olvassátok a cikkeket, azokból majd kialakul egy kép rólam is. ;)

Sziasztok!

Remélem sikerül pár kellemes percet szereznem Nektek a cikkeim által. Ahhoz, hogy igazán élvezhető legyen az oldal, arra kérek mindenkit, hogy a bloggal kapcsolatos bármilyen észrevételt, ötletet jelezze nekem a bajszbrigi@yahoo.es címre! Jöhetnek a kemény kritikák, ne kíméljetek! :D
Categories

Facebook


Egy kedves olvasóm ajándéka! :D Köszönöm!

© 2010 RelaxTerasz Design by Dzignine
In Collaboration with Edde SandsPingLebanese Girls