B.Ú.É.K. = Baromijó Új Év Következik!

2010. december 29., szerda
Már csak két napunk maradt az évből. Kinek sok, kinek kevés, mindenki döntse el maga. Én várom az újévet. Pontosabban várok valami újat. Változást, de pozitívat!


Vegyes érzelmekkel állok 2011 küszöbén. A mostani év hozott nekem jót is, rosszat is. Tavaly angliai munkahelyemen ünnepeltem - azaz gyorsan kocintottam a haverokkal két műszak között -, idén viszont már itthon búcsúzom az óévtől. Nem fogom visszasírni, az biztos. 

Az év utolsó napján mindig reménykedem. Hogy na, majd most! Majd most végre történik valami szuper, helyrejön minden, vagy legalábbis kicsit rendeződnek a problémák. A remény hal meg utoljára, szokták volt mondani. Hát reménykedem. Szüntelenül.

Biztos, hogy jobb lesz! Jobbnak KELL lennie. Nem akarok belemenni az ország politikai helyzetébe, mert ha megtenném, a maradék reményesugaram is szertefoszlana, akkora árnyékot vet rá kis hazánk hatalmas parlamentje. Lenne mit mondanom, de a politizálást másra hagyom. Azt azonban mindenki érzi, hogy valami nagyon elromlott itthon.

Biztos, hogy mindenkinek kismillió oka van a pesszimizmusra, anyagi vagy érzelmi oknál fogva, én valahogy azért mégis megpróbálok talpon maradni és emelt fővel, teli elszántsággal nekivágni a következő esztendőnek. 
Ma még nem tudom, hol fogunk ünnepelni, az utolsó pillanatra hagytuk a döntést. Ettől még izgalmasabb. Nagy ünneplés nem lesz, idén kimarad a buli, de azokkal leszek, akiket szeretek, és ez a lényeg. 

Nincs nagy elvárásom a Szilveszterrel kapcsolatban, csak annyit tudok, hogy nevetni szeretnék! Sokat! És erre nagy az esély, ha a barátnőimmel töltöm az estét, mert mi minden helyzetben képesek vagyunk könnyesre röhögni magunkat! Szóval csajok, rekeszizmot erősíteni!

Remélem mindenki úgy fogja tölteni december 31-ét, ahogy szeretné! És azzal, akivel szeretné! Ahogy karácsonykor, most is tegyünk félre egy kicsit minden gondot, problémát és bizakodjunk! Aztán alakítsuk úgy a következő évet, hogy majd jövő ilyenkor azt mondhassuk: Én mindent megtettem, hogy jó legyen ez az év! 

Szóval, elő a pezsgőspoharakkal, a konfettikkel, a családdal meg a barátokkal és valami szépre gondolva sirassuk el 2010-et!

B.Ú.É.K. Mindenkinek!!!!!!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Barátok

Rólam

Saját fotó
Kaposvár, Hungary
Sziasztok! Csak olvassátok a cikkeket, azokból majd kialakul egy kép rólam is. ;)

Sziasztok!

Remélem sikerül pár kellemes percet szereznem Nektek a cikkeim által. Ahhoz, hogy igazán élvezhető legyen az oldal, arra kérek mindenkit, hogy a bloggal kapcsolatos bármilyen észrevételt, ötletet jelezze nekem a bajszbrigi@yahoo.es címre! Jöhetnek a kemény kritikák, ne kíméljetek! :D
Categories

Facebook


Egy kedves olvasóm ajándéka! :D Köszönöm!

© 2010 RelaxTerasz Design by Dzignine
In Collaboration with Edde SandsPingLebanese Girls