Miért ne?

2010. december 14., kedd

Érezted már azt, hogy a Világ túl kicsi számodra? Hogy bármit csinálsz, az nem elég, mert mindig többet és többet akarsz?

Új dolgokat megismerni, utazni, ismerkedni – tenni valamit, amitől több leszel.
Én most ezt érzem.

Egy kis országban élek, egy kis városban, nagy célokkal és még nagyobb álmokkal.

És persze tele gondokkal. Munka nélkül, pénzhiánnyal, egy furcsa távkapcsolatban. Gond, gond, gond.
De! Mert mindig van egy „de”, és miért ne lehetne egyszer ez a „de” pozitív töltetű? Én azzá teszem. Mert – egy közhellyel élve – én úgy döntöttem, hogy a pohár nekem félig tele van! És annyit fogok még hozzá önteni, amennyit csak tudok. Még akár túl is csordulhat.

Mert vannak álmaim. Tehát gazdag vagyok. Mindaddig, amíg tervezek, amíg izzik bennem az akarni vágyás, az alkotni vágyás, addig semmi más nem számít!

És mindegy, hogy mi a cél. Mindegy, hogy kicsit, vagy nagyot álmodunk-e. A lényeg, hogy álmodjunk! Álmodjunk, tervezzünk, akarjunk!

És ne keseregjünk, ha nem alakul minden a forgatókönyvünk szerint. Az élet a rendező, és bizony sokszor képes nekünk keresztbe tenni. De! Én akkor is emelt fővel gondolom tovább az álmomat. Másfelől közelítek, máshogy tervezek. Nem hagyom magam.

Mert a vágyaim tesznek azzá, aki vagyok. Nem hallgatok a sok legyintésre és a bizalmatlankodókra. És ha mégsem valósulna meg minden az álmaim közül, elmondhatom majd, hogy én legalább megpróbáltam!

De tudom, hogy sikerülni fog!

Miért ne?!

(fotó: Bettina Gál Photography)

3 megjegyzés:

{ Gabor } at: 2011. március 19. 8:58 írta...

Konfuciusz mondat jut eszembe: "Aki a célt ismeri, az tud dönteni, aki döntött, nyugalmat talál, aki megtalálta a nyugalmát, bizonyosságban él. Aki bizonyosságban él, az birtokolja önmagát, aki birtokolja önmagát, az jobbá teheti életét." CSak így tovább Brigi!

{ Brigitta } at: 2011. március 19. 9:09 írta...

Köszönöm Gábor! Ígérem, igyekezni fogok!!! :D

jazoli at: 2011. szeptember 3. 13:19 írta...

Ez de jó :)))
You can do it!

Megjegyzés küldése

 

Barátok

Rólam

Saját fotó
Kaposvár, Hungary
Sziasztok! Csak olvassátok a cikkeket, azokból majd kialakul egy kép rólam is. ;)

Sziasztok!

Remélem sikerül pár kellemes percet szereznem Nektek a cikkeim által. Ahhoz, hogy igazán élvezhető legyen az oldal, arra kérek mindenkit, hogy a bloggal kapcsolatos bármilyen észrevételt, ötletet jelezze nekem a bajszbrigi@yahoo.es címre! Jöhetnek a kemény kritikák, ne kíméljetek! :D
Categories

Facebook


Egy kedves olvasóm ajándéka! :D Köszönöm!

© 2010 RelaxTerasz Design by Dzignine
In Collaboration with Edde SandsPingLebanese Girls