Fésztelenség

2012. március 6., kedd
Annyi közhelyes írás, cikk látott már napvilágot a különböző Internetes portálokkal kapcsolatban, hát én igyekszem nem közhelyes lenni. Bár teljesen kikerülni képtelenség lesz, ezért előre elnézést is kérek! :D

Tény, ami tény, egy szó, mint száz – mondtam, hogy némi közhelyesség csak becsúszik nálam is – szóval igaz, ami igaz, az életünk java része a görög színekben pompázó FÉSZBÚK-on zajlik.

(Amúgy miért pont kék-fehér? Okéoké, semleges szín kellett, és hát ezt alapul véve a zöld-fehér eleve kilőve! Na de a focipolitikát inkább ne vigyük bele….)Tehát, elgondolkodtam. Senkit sem vethetek meg, vagy szólhatok le, amiért FB-függő lett. (Amúgy az FBI is új jelentést nyert: Face Book Idol….LOL)  Tényleg, egy szavam sem lehet! Merthogy én is belecsöppentem a csapdába. Ha beizzítom a laptopomat, elsőként ide lépek be, és kíváncsian lesem, hány kis piros jelzés vár rám a bal felső sarokban.

Én is osztogatok, lájkolgatok, nézelődöm, tudakozódom, kivel mikor mi és hogyan történt. Ez amolyan újszázadi pletykamegosztó, akárhogy is nézzük! Nem a padon ücsörögve tudjuk meg a híreket, hanem pár klikkeléssel a szobában, a metrón, a suliban vagy éppenséggel akárhol nyomozhatunk az ismerőseink után.
Mindez szép, és jó. Lehet itt megosztani, lájkolni, diszlájkolni, böködni, jelölni, chatelni! És nincs is ezzel semmi probléma! (Ugye?)

De néha olyan érzésem támad, hogy ha valamit elfelejtettem feltenni az oldalra, akkor végzetes hibát követtem el! És ha nem írom ki, hogy ez és ez történt velem, vagy nem támasztom alá az esetet frissen megosztott fotókkal, akkor bizony joggal feltételezhetjük, hogy az a dolog valójában meg sem történt. Elvégre a Fészen nincs fent!!!!!  És ha nem osztom meg, a barátaim honnan fognak értesülni az eseményekről?? A diplomaosztóról, az új hajszínről, az új szerelemről , egy utazásról….

Ja, hogy van telefon is? Meg akár találkozhatnánk is?

Lehet, hogy meg is tesszük, de mindettől függetlenül a találkozó után – hiába dumáltunk órákat a témáról SZEMÉLYESEN – az ügy végére akkor és csakis akkor tehetünk végérvényesen pontot, ha lelájkoljuk mindazt, amit le kell!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Barátok

Rólam

Saját fotó
Kaposvár, Hungary
Sziasztok! Csak olvassátok a cikkeket, azokból majd kialakul egy kép rólam is. ;)

Sziasztok!

Remélem sikerül pár kellemes percet szereznem Nektek a cikkeim által. Ahhoz, hogy igazán élvezhető legyen az oldal, arra kérek mindenkit, hogy a bloggal kapcsolatos bármilyen észrevételt, ötletet jelezze nekem a bajszbrigi@yahoo.es címre! Jöhetnek a kemény kritikák, ne kíméljetek! :D
Categories

Facebook


Egy kedves olvasóm ajándéka! :D Köszönöm!

© 2010 RelaxTerasz Design by Dzignine
In Collaboration with Edde SandsPingLebanese Girls