SzemlÉLETváltás

2013. április 6., szombat
Most csak egy kis szösszenetet vetek képernyőre, mert kikívánkozik belőlem. 

Változtatás. Ráébredés. Felébredés. 

Csak három szó, de mégis igen fontosak. Nekem legalábbis, mert rájöttem, hogy a láthatatlan varázspálca az én kezemben van, és rajtam kívül senki sem varázsolhat vele. Tehát csak én, és csakis én lehetek az, aki változtathat mindazon, ami jelenleg nem jó az életemben. Nem feltétlenül egetrengető változásra gondolok! A pici dolgok is fontosak. 

Most végre ráébredtem, hogy meg kell tennem az első lépéseket. Játszom egy picit, kalandozom egyet és meglátjuk, mi történik. 

"A Titok a válasz mindarra ami volt, ami van, és ami valaha is lesz."


Ez nem könyvajánlós cikk, de mégis ajánlom, akármilyen közhelyessé is vált - sajnos - a téma: Rhonda Byrne összes műve segíthet abban, hogy felébredjünk. Nekem legalábbis segít. Elkezdtem az A varázslat-ot olvasni, és végigcsinálom a 28 napos gyakorlatot! (Esetleg majd megírom útközben, hogy haladok.)

Ez az egyik része a változtatási folyamatnak. A másik pedig a bio életmódra való átállás. Erről írok majd részletesebben, mert igen érdekes dolgokra bukkantam. Érdekes és sokkoló dolgokra, mondhatnám. Nem kell megijedni, nem "zöldültem be", nem lettem fanatikus "csakanaturtveszemmeg" típus, határon belül maradtam, de tudatosabbá váltam a vásárlásban.

Ezzel kapcsolatban tehát a tippek és észrevételek hamarosan olvashatóak lesznek. 
Nemsokára tehát visszatérek és változatlanul osztom majd Nektek az elmét a változtatás fontosságáról! :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Barátok

Rólam

Saját fotó
Kaposvár, Hungary
Sziasztok! Csak olvassátok a cikkeket, azokból majd kialakul egy kép rólam is. ;)

Sziasztok!

Remélem sikerül pár kellemes percet szereznem Nektek a cikkeim által. Ahhoz, hogy igazán élvezhető legyen az oldal, arra kérek mindenkit, hogy a bloggal kapcsolatos bármilyen észrevételt, ötletet jelezze nekem a bajszbrigi@yahoo.es címre! Jöhetnek a kemény kritikák, ne kíméljetek! :D
Categories

Facebook


Egy kedves olvasóm ajándéka! :D Köszönöm!

© 2010 RelaxTerasz Design by Dzignine
In Collaboration with Edde SandsPingLebanese Girls